Συχνές Ερωτήσεις - FAQ

 

 • Το σύστημα έχει εγγύηση;
  Το σύστημα έχει 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας. Πρόσθετα η εγγύηση παρατείνεται συμφώνα με τους ορούς και προϋποθέσεις της εταιρείας.
 • Υπάρχει service για τις συσκευές;
  Βεβαίως υπάρχει service και ανταλλακτικά. Η εταιρία μας έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.
 • Η τοποθέτηση  του συστήματος είναι δύσκολη;
  Η Βασική εγκατάσταση του συστήματος είναι απλή και χρειάζεται 30 λεπτά. Γίνεται από συνεργάτες μας ηλεκτρολόγους – ηλεκτρονικούς και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει συνεργάτης μας στην περιοχή σας, μας συστήνετε εσείς τον δικό σας τεχνικό για να του δώσουμε τις οδηγίες εγκατάστασης. Επίσης στην ενότητα Εκμάθηση Εγκατάστασης & Λογισμικού υπάρχουν τα βίντεο για να σας βοηθήσουν.
 • Η Συσκευή είναι αδιάβροχη;
  Η συσκευή είναι αδιάβροχη συμφώνα με το πρότυπο (IP66).
 • Τι χρειάζεται για να ξεκινήσω;
  Για να έχετε πρόσβαση στο σύστημα χρειάζεται ένας υπολογιστής και φυσικά σύνδεση στο Internet.  Δεν χρειάζεται να κάνετε εγκατάσταση λογισμικού. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα μας www.onlinegps.gr και κάντε click στην ενότητα Είσοδος Στο Σύστημα. Αυτόματα θα σας οδηγήσει στην πλατφόρμα. Με την αγορά της συσκευής θα σας σταλούν οι κωδικοί πρόσβασης στο email σας. Εναλλακτικά μπορείτε να έχετε πρόσβαση και από το smartphone σας.
 • Τι γίνεται με την πλατφόρμα; Είναι δύσκολη στην εκμάθηση της;
  Στην ενότητα Εκμάθηση εγκατάστασης & λογισμικού υπάρχουν βίντεο που θα σας βοηθήσουν αρκετά. Πάντως με λίγη προσοχή στα βίντεο δεν είναι καθόλου δύσκολη.
 • Το σύστημα καταναλώνει αρκετή ενέργεια; Θα μου χαλάσει σύντομα τη μπαταρία του οχήματος; 
  Το σύστημα έχει χαμηλή κατανάλωση - 65m standby. Μετά τη πάροδο 5 λεπτών ο μηχανισμός μπαίνει σε κατάσταση ύπνου και γίνεται Αυτόματη Ενεργοποίηση συστήματος μετά από δόνηση η άλλη εντολή.
 • Τι γίνεται σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάλυψη GSM/GPRS;
  Τα δεδομένα αποθηκεύονται στην μνήμη της συσκευής και τα κρατεί έως το σήμα γίνει πάλι εφικτό για την μεταφορά τους.
 • Τι κάλυψη υπάρχει και πόσες ώρες το σύστημα δουλεύει;
  Η κάλυψη είναι πανελλαδική και μετά από συνεννόηση με εμάς, γίνεται περιαγωγή σε όλη την Ευρώπη. Το σύστημα δουλεύει όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα. Οι servers μας βρίσκονται στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ σε Data Center και πληρούν όλες τις προδιαγραφές Ασφάλειας των δεδομένων.
 • Τι χρεώσεις υπάρχουν;
  Αφού γίνει η αγορά της συσκευής, η μόνη χρέωση είναι η ετήσια συνδρομή στην εταιρία μας. Περιλαμβάνει και τα πάγια της κινητής τηλεφωνίας. Η αναβάθμιση λογισμικού γίνεται δωρεάν από την εταιρεία μας.
 • Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης. Τι πρέπει να κάνω;
  Στην σελίδα της πλατφόρμας υπάρχει το "ξέχασα το κωδικό μου". Συμπληρώστε το username σας και πατήστε "ξέχασα το κωδικό μου". Θα σας σταλεί e-mail με το κωδικό πρόσβασης. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρετε επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Είναι Νόμιμο;
  Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία σας χρησιμοποιεί το σύστημα παρακολούθησης οχημάτων για την παρακολούθηση οχημάτων και όχι ατόμων. Ενημερώστε τους οδηγούς ότι παρακολουθείτε τα οχήματα. Αν γίνουν τα παραπάνω δεν πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα.
Go to top