Επιστροφή Προϊόντων & Χρημάτων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών .Για επιστροφές εντός Ελλάδας δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε. Για επιστροφές από την Κύπρο και από το εξωτερικό τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή.

 

Ακύρωση Παραγγελίας – Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@onlinegps.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 211-770-3539, Δευτέρα έως Παρασκευή.
  • Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. 

Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην δωρεάν επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του.
Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα στο σύνολό τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας.

 

Ερωτήσεις για την Παραγγελίας σας

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την παραγγελία σας ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ο εκπρόσωπος της εξυπηρέτησης πελατών είναι στη διάθεσή σας από τις 08:00-18:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.
email: sales@onlinegps.gr Καλέστε από σταθερό στο 211-7703539

 

Ερωτήσεις για τα Προϊόντα μας

Χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες για κάποιο από τα προϊόντα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας;  Οι εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών είναι στη διάθεσή σας.
email: sales@onlinegps.gr Καλέστε από σταθερό στο ή από κινητό στο 211-770-3539

Go to top