Το GPS (Global Positioning System), Παγκόσμιο Σύστημα Θεσιθεσίας είναι ένα παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού θέσης, το οποίο βασίζεται σε ένα "πλέγμα" εικοσιτεσσάρων δορυφόρων της Γης, ως αρχικός οδηγός, δίνει πληροφορίες σε μια ηλεκτρονική συσκευή η οποία λέγεται Δέκτης GPS και παρέχουν ακριβείς πληροφορίες για τη θέση ενός σημείου, το υψόμετρο του, την ταχύτητα και την κατεύθυνση της κίνησης του. Επίσης, σε συνδυασμό με ειδικό λογισμικό χαρτογράφησης μπορούν να απεικονίσουν γραφικά τις πληροφορίες αυτές.

H δικές μας συσκευές έχουν 2 λειτουργίες.
Από την μια είναι ένας δέκτης GPS ο οποίος λαμβάνει τις πληροφορίες αυτές  από τους δορυφόρους και η δεύτερη είναι ένα “κινητό τηλέφωνο” το οποίο μέσω GPRS στέλνει τις πληροφορίες αυτές στους Servers της Online GPS.

Στους Servers μας υπάρχει το εξειδικευμένο λογισμικό για να δίνει αυτές τις πληροφορίες χαρτογραφημένες πια στους χρήστες μέσω του PC η του κινητού τους.

Οι Servers μας ειναι Dedicated και βρίσκονται σε Data Center στην Γερμανία. Πληρούν όλες τις προδιαγραφές λειτουργίας και ασφάλειας των δεδομένων.

Για εσάς που θα μας προτιμήσετε, στην συσκευασία που θα παραλάβετε υπάρχει ο δέκτης της Online GPS πλήρως ρυθμισμένος & έτοιμος προς τοποθέτηση, με εγγύηση καλής λειτουργίας για 1 χρόνο.
Εμείς θα είμαστε κοντά σας οπότε και για οτιδήποτε χρειαστεί, έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό, τεχνογνωσία και ανταλλακτικά για τις συσκευές μας.

Όταν η συσκευή είναι σε λειτουργία  στην μπροστινή όψη υπάρχουν 2 λαμπάκια. Ένα μπλε που μας δείχνει την κατάσταση λειτουργίας του δέκτη GPS και ένα πράσινο για τον δέκτη κινητής τηλεφωνίας. Όταν τα λαμπάκια αναβοσβήνουν στιγμιαία τότε οι δέκτες είναι εντός λειτουργίας ενώ όταν ανάβουν σταθερά για μερικά δευτερόλεπτα και μετά σβήνουν είναι εκτός.

Τι σημαίνει αυτό;
Υπάρχουν περιπτώσεις που το όχημα είναι σε κλειστούς χώρους που δεν υπάρχει οπτική επαφή με το ουρανό για να μπορούν οι δέκτες να πάρουν στίγμα από τους δορυφόρους ή από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Τότε τα δεδομένα αποθηκεύονται στην μνήμη της συσκευής περιμένοντας να σταλούν όταν το σήμα είναι εφικτό.

Στην πίσω όψη της συσκευής βγάζοντας το καπάκι υπάρχει η υποδοχή της sim card και ο διακόπτης ON/OFF της συσκευής. Πιέζοντας το μπουτόν για 3-5 δευτερόλεπτα ανοίγει ή κλείνει η συσκευή. Όταν παραλάβετε την συσκευή θα είναι τοποθετημένη και ενεργοποιημένη η κάρτα SIM.

Θυρα USB - Χρησιμοποιείτε από εμάς για την παραμετροποίηση της συσκευής

Εγκατάσταση
Παρακολουθήστε το βίντεο εγκατάσταση.

Λογισμικό
Ανοίξτε τον Ιnternet Explorer. Πηγαίνετε στην σελίδα μας www.onlinegps.gr  στην ενότητα Είσοδος στο σύστημα. (Δεξιά της σελίδας υπάρχει ένα παράθυρο όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε την σελίδα του Server στον υπολογιστή σας για άμεση πρόσβαση σε αυτόν). Πληκτρολογήστε τους κωδικούς που σας έχουμε δώσει. Για περισσότερες πληροφορίες παρακολουθήστε το βίντεο.

Εκμάθηση Λογισμικού
Παρακολουθήστε τα βίντεο εκμάθησης λογισμικού

Go to top