Τρόπος & Κόστος Αποστολής

Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, ανεξαρτήτως αξίας της παραγγελίας σας. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική. Στην περίπτωση που η περιοχή που μένετε δεν εξυπηρετείτε από το δίκτυο της Γενικής Ταχυδρομικής, έχουμε την ευθύνη να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο, πάλι με δωρεάν έξοδα μεταφορικών για εσάς. Οι αποστολές στην Κύπρο επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 12,00€ ανά παραγγελία και αποστέλλονται με συστημένο δέμα μέσω ΕΛΤΑ.

 

Πότε θα μου παραδώσετε;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας.  Οι παραγγελίες  αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενικής Ταχυδρομική και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.
Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε τη «κατάσταση» της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link «Ο Λογαριασμός μου». Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην Γενική Ταχυδρομική, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «Ο Λογαριασμός μου».

Go to top